Hoe mogen we je helpen?

Beperkte bereikbaarheid Assurantiekantoor Schaay tussen de kerst en nieuwjaar

Ons kantoor is tijdens de kerst en het nieuwe jaar minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Heeft u nu iets dringends liggen, maar nog niet de tijd vrij gemaakt dit aan ons door te geven, doe doe dit dan svp voor woensdag 21 december zodat wij dit met voorrang op kunnen pakken.

Het is altijd raadzaam om bij spoedgevallen contact op te nemen met de alarmcentrale van uw schade of zorgverzekeraar, afhankelijk van de situatie. Onderstaand vindt u twee links van een aantal schade- en zorgverzekeraars. Laten we hopen dat u ze niet nodig heeft. Ook staan er meerdere tips in.
De meest belangrijke tips:

  • Zorg dat u de alarmnummers van uw schadeverzekeraar(s) in uw telefoon heeft zitten, alsmede die van uw zorgverzekeraar.
  • Zorg dat u van te voren weet waar u voor verzekerd bent. Bijvoorbeeld de reisverzekering, pechhulp en aanvullende zorgverzekering.
  • Wanneer u naar het buitenland gaat dan is het goed om zeker te weten dat uw aanvullende zorgverzekering 100% dekking geeft in het buitenland. Zo niet, zorg dan voor een aanvullende dekking "geneeskundige kosten" in uw reisverzekering.

Een heel fijne feestdagen gewenst.

Hartelijke groeten,
Theo Schaay


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 14-12-2022. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.