Hoe mogen we je helpen?

Wie zijn we en wat doen we?

  • Betaal ik niet te veel voor mijn Verzekeringen?
  • Ben ik goed verzekerd?
  • Keert mijn verzekeraar ook uit wanneer ik een gedekte schade heb?

Het zelf afsluiten van verzekeringen lijkt steeds makkelijker. Maar juist dan loopt u tegen bovenstaande vragen aan. Heeft u voldoende kennis van de verschillende soorten verzekeringen? Heeft u tijd, zin en discipline om in de gaten te houden of uw verzekeringen nog wel actueel zijn? En als u schade heeft, krijgt u dan wel waar u recht op heeft?

Wij besparen u tijd en geven u gemak. En dit is voordeliger dan u denkt!

Wat mag u verwachten van Assurantiekantoor Schaay? 

De uitstekende dienstverlening van Assurantiekantoor Schaay kenmerkt zich door vaste aanspreekpunten jaar in jaar uit en een persoonlijke service. Wij bieden u de zekerheid dat u de komende jaren een vast aanspreekpunt behoud.

Tevens is ons kantoor niet gebonden aan enige verzekeraar, zodat u zeker bent van een eerlijk en goed advies. Wij staan aan uw kant, ook bij schade. Wij zijn uw onafhankelijke adviseur.

Kortom, bij Assurantiekantoor Schaay weet u dat u zich op verzekeringsgebied geen zorgen hoeft te maken.

Stap eens binnen voor een gratis verzekeringscheck. Bij 95% van alle checks weten wij verbeteringen aan te brengen en een besparing op uw premie te realiseren.
Wij zijn u graag van dienst.

Op deze website willen we graag duidelijk maken wat u op het gebied van Schadeverzekeringen van ons mag verwachten. Wat we kunnen en wat we willen.

 

Een vrijblijvend oriëntatiegesprek? Vul onderstaand formulier in!

 

Motorvoertuig verzekering wijzigen
meer informatie